Een dartbord ophangen

dartbord ophangen

Een dartbord ophangen

Voordat u uw dartbord ophangt, moet u ervoor zorgen dat u weet waar het zal worden geïnstalleerd. Dit is belangrijk omdat het gewicht van het bord, dat meer dan 10 pond kan zijn, gipsplaat kan scheuren wanneer het wordt opgehangen. Als je geen muurstijl hebt, is het raadzaam om het bord op een stijl te monteren. Gebruik een waterpas om het muuroppervlak waterpas te maken en installeer vervolgens de beugel.

Voor het ophangen van je dartbord kun je tuimelbouten of muurankers gebruiken. Om een spanbout te installeren, moet u ervoor zorgen dat de pijlvormige gaten zich aan de kant naar u toe bevinden Dartshopleiden.nl. Dit maakt het gemakkelijker om het bord te centreren. Afhankelijk van de grootte van uw bord, moet u mogelijk de vleugel van de spanbouten verwijderen om ervoor te zorgen dat ze gelijk liggen met het gipsplaatoppervlak. Nadat u de beugel hebt geïnstalleerd, moet u het dartbord aan de muur bevestigen.

Meestal kunt u uw dartbord ophangen door een multiplex steunbord te gebruiken dat tegen de muur wordt gemonteerd. Om het geluid van het bord te voorkomen, moet u ervoor zorgen dat het bord goed is verankerd. Zorg ervoor dat de schroeven op de juiste afstand zitten. Het is ook belangrijk om de diepte van de middelste schroef te controleren om er zeker van te zijn dat deze de juiste lengte heeft. Als je niet de juiste diepte hebt, gaat je dartbord wiebelen. Afhankelijk van de grootte van uw muur, moet u deze mogelijk een paar keer aanpassen.

Klik door naar de website: https://dartshopleiden.nl/