HP laptops – Wat zijn de beste laptops voor studenten en professionals

HP-laptops

HP laptops – Wat zijn de beste laptops voor studenten en professionals

HP laptops zijn een beetje anders dan veel andere laptopmerken. Ze zijn niet alleen betaalbaar, maar HP blijft een van de topmerken als het gaat om betrouwbaarheid, duurzaamheid en prestaties. Veel bezoek de site -modellen worden aangedreven door een Intel-processor, terwijl andere een Celeron-processor gebruiken. Het maakt niet uit door welke processor uw HP-laptop wordt aangedreven, ze draaien allemaal op Windows, hoewel sommige modellen Linux kunnen gebruiken.

De nieuwste HP-laptop die onlangs is uitgebracht, is het HP Laptops Elite chromebook. Het bedrijf heeft ook een beperkte reeks Chromebooks uitgebracht die worden benadrukt door de Elite Chrome-edities. HP heeft onlangs de Envy 15 uitgebracht; je zult in de komende maanden een volledige recensie kunnen lezen over de aankomende HP-laptops. Dus, wat zijn de beste HP-laptops? HP maakt tonnen geweldige laptops, waaronder de Envy 15 en Envy 16, maar net als de Envy x 360 en Envy 17 draaien ze allemaal op Windows.

Lange tijd leek het alsof HP er niet in kon slagen om kwaliteitslaptops te ontwerpen en te produceren. Ze hebben echter onlangs een aantal laptops uitgebracht die echt presteren als niets anders dat tegenwoordig op de markt verkrijgbaar is. De HP Envy 15 wordt aangedreven door een Intel-processor, net als de anderen op de HP Laptop-lijn. De notebook heeft echter een aluminium ontwerp en een comfortabel toetsenbord. HP's andere twee beste laptops zijn de HP Compaq laptop en de HP Touchsmart notebook.

Meer informatie op: HP